Error message

  • User warning: The following module is missing from the file system: standard. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/trides/domains/trides.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in eval() (line 1 of /home/trides/domains/trides.nl/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Audio Studio

Studio 1 is een grote audio studio met een ruime control room van 25m2 en een grote live room van ruim 200m2. Wij kunnen hier orkesten tot wel 90 man huisvesten en de ruimte is aan te passen van gortdroog tot super veel galm. De studio is compleet ingericht inclusief drumstel, percussie set, Ibach vleugel en Fender Rhodes piano. Niet voor niets kiezen veel grotere muziekgezelschappen voor onze studio.

Wij hanteren diverse prijzen en werken op basis van dagdelen. Zo is het goedkoper op een doordeweekse ochtend dan 's avonds en in het weekend. Bij boekingen van een hele dag bieden we een aantrekkelijke korting.

Ochtend van 08:30 uur tot 13:00 uur

Middag van 13:30 uur tot 18:00 uur

Avond van 19:00 uur tot 22:30 uur

uitloopuren a 19,10 per uur

Ochtend

Middag

Avond/Weekend

Hele dag

€ 78,79

€ 94,54

€ 110,30

€ 255,27

*Excl. bediening en BTW en verwarmingstoeslag in de winter.
Bediening door een van onze technici is verplicht tenzij u ervaring heeft in onze studio en onze HGT (Hoofd Geluid Techniek) je toestemming heeft gegeven zelfstandig te werken. Hierover worden dan separaat een afspraaken gemaakt.

De studio wordt niet alleen gebruikt voor muziek opnamen, maar ook voor diverse andere doeleinden zoals televisie opnamen, repetities, conferenties en trainingen. Hiervoor gelden uiteraard andere tarieven